Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Tudatpozíciós utazások

Amikor itt hosszú ideig nem történik semmi, annak csak az egyik oka az, hogy terrorszervezetünk álláspontja, hogy hallgatunk, ha nincs mit mondanunk.

Egy érdekes megfigyelés eredménye az, hogy az ügyek, dolgok és emberek változnak, ha a tudatom nincs abban a zónában, ahol ezek az ügyek, dolgok és emberek vannak. Lehet, hogy ez is az egyik oka annak, hogy ellenfeleim szeretnének rögzíteni olyan ügyekkel, dolgokkal és emberekkel, akik felé ragaszkodás alakul ki.

Erre természetes, hogy megmozdul a fejlesztői vénámban valami, de arról sem szabad elfelejtkezni, hogy ez nekem is célom lehet, ám nem úgy, ahogy ellenfeleim gondolják. A fejlesztés első lépése a tudathajó megalkotása volt, ami képes arra, hogy oda tudatokat emeljen és úgy utazzon, hogy az oda emelt ügyek, dolgok és emberek statikus pozíciót vegyenek fel.

Ha ellenfeleim célja az ide bejutás, az a szemükben nemes cél lehet, ám onnantól a szándékaikon is alapvetően változtatniuk kell, hisz a kiiktatásom egyben az ő végüket is jelenti. A dolgot számukra az is nehezíti, hogy a tudathajóba lépés egy észrevehetetlen folyamat, így kétségek közé csak ennek az írásnak elolvasása után kerülhetnek.

A tudathajó alkalmas arra is, hogy behatoljon bármelyik zónába és onnan akár tömegeket is kimentsen. Sokáig is foglalkoztam ilyesmikkel és ez is vezetett a következő fejlesztési szintre, a multiplex vetítés kifejlesztéséhez. Ami olyan jól sikerült, hogy modulja beépült az ÉlményPark Holoplatformba is. Az Emberi Agy Hypertér program beindulásával azonban ezeket a kimentéseket felváltotta a tudatpozíciós tömegközlekedés, így már csak edzés, önmagam szórakoztatása és a VIP ügyfelek kimentése (ez sokkal menőbb név a taxizásra) váltak ilyentén tevékenységeim hajtóerejévé.

A következő fejlesztési ütemre előre kellett gondolni, hisz semmi sem tart örökké, pláne a tömegközlekedés korában, ahol mindenki megtalálhatja a fejében az Állomást. Ekkor lépett ide be a holomédia, ami máshol játszott (fő)szerepet. Az eddigi statikus vetítési pozíció mellé belépett a dinamikus vetítés, ami már lehetővé teszi az ügyek, dolgok és emberek beépítését a napi rutinomba. A műsorkészítés mindig is érdekelt, eddig ugyanis a műsorszervezéssel foglalkoztam. Persze nem szeretném elvenni az ide született tehetségek kenyerét, ezért csak erősen tematikus csatornákon közvetítem a saját műsoraimat. Jelenleg is zajlanak a castingok.