Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Egy túlélő naplója

Kedves Emberek!

Mint azt tudjátok, egy lehetetlen helyzetben, lehetetlen paraméterek alapján kellett dolgoznom, amit csak úgy valósíthattam meg, ha olyan magas dimenziószintre emelkedem, ahol úgy ölhetek meg tömegeket, hogy valójában nem ölök meg senkit.

Ennyit kurvára elég lenne mondanom, hogy mindenki megnyugodjon, ám biztos vagyok abban, hogy senki sem fog megnyugodni és ki fog törni a pánik, ezért itt röviden elmondom a lényeget.

Képzeljétek el azt, hogy ez a világ egy holografikus videojáték, ahol van egy csomó tetszőlegesen létrehozható pálya és egy túlzsúfolt. Ahol lehetőségem van arra, hogy ilyen pályákat nyissak és az elemeket át is helyezzem. Mivel alapvetően egy jó fej, értelmes ember vagyok, a megfelelő paramétereket dolgoztam ki erre úgy, hogy nem értem félre a fizikai világ lényegét, mint a szellemi szférák, akik mostanában börtönnek használják. Sőt, le is zárom előlük, de továbbra is lehetőséget kapnak arra, hogy megsötétedjenek a saját exoterikus fejlődésükben, ám már egy kidolgozott rendszerben, ami véget vet a vadkommunizmusnak.

A lényeg az, hogy mindenki túléli, hisz mindenki oda kerül, ami számára a legideálisabb világ. Bővebben is elkezdtem ezt kifejteni az emberi tudat új felépítése című munkámban, ám kiderült, hogy még bővebben is ki kell fejtenem, de ennél bővebben már tényleg nem szeretnék erről pofázni, csak megvalósítani. A megvalósítás benneteket érintő hogyan-ját röviden, tömören és érthetően itt találjátok.

Csodás világban élek, béke van és nyugalom, csak kurvára unatkozom, ezért a múltba járunk a haverokkal kiereszteni a gőzt, amikor már megfeszülünk emitt és várjuk a megváltót, aki elhozza nekünk a háborút, vagy kitalál valami más megoldást erre a problémára.


Legyetek rosszak!


Egy túlélő