Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Behind the scenes

Van jó pár probléma, aminek egyik definíciója az, hogy nehezen megoldható helyzet, a másik pedig az, hogy nincs olyan, hogy probléma, csak megoldásra váró feladat. Aki figyelemmel kíséri munkásságomat, rájöhetett, hogy esetemben a tervszerűség és az abszolút improvizáció kéz a kézben járnak. Aki ilyesmire adja fejét, rendelkeznie kell egy olyan képességgel, hogy semmin se akadjon ki, ne omoljon össze, hanem azonnal a megoldáson járjon az esze.

- Amúgy mi ez a terrorszervezet duma?
- Ismerem ezeket és előbb utóbb úgyis terrorista lennék a szemükben, így megelőztem őket.
- Csak ennyi?
- Nem. A kristálygyerekek frekvenciáján is érthető vagyok.
- Van még?
- Van, de azok ment közben jönnek. Most például az jött, hogy az amúgy érthető és hatalmas problémát megelőző angyal- és embercsere ötletem előidézett egy nem várt szituációt. Mégpedig azt, hogy esetemben, aki egész életemben becsületes ember voltam, összehozott engem a sors pár olyan segítővel, akiket több galaxisból kitiltottak és körözés is van kiadva velük szemben jópár helyen. Az oka az, hogy az ÉlményPark beindulásával kezdenek felcserélődni a polaritások. Ennek oka az, hogy itt olyan élmények tapasztalhatók meg, amiket amúgy máshol nem lehetne és ez sok váratlan helyzetet okoz, amikre nem árt, ha kéznél van egy olyan problémamegoldó képességekkel rendelkező ember, mint én.
- Ilyen az, amiben isten fogságba kerül?
- Igen, de a dolognak vannak komoly előnyei, amik később jelentkeznek, mert ezek mind rendkívül értékes tanulási élethelyzetek.
- Na erre mondj egy példát.
- Végre meglátta, milyen hitvány figurák a saját angyalai és emberei. Persze ez nagyobb látószögön teljesen érthető, ám akik benn vannak a játékban, biztosan nincsenek ezeken a látószögeken.
- Tehát ha jól értem, a jelenlegi segítőid galaktikus bűnözők?
- Igen, akik amikor meglátták a jó lényeket, ahogy elkezdenek rosszak lenni, ezen úgy kiakadtak, hogy természetes szövetség alakult ki közöttünk.
- Min akadtak ki?
- Valljuk be sokkal könnyebb rossz lényből jónak lenni, mint fordítva. Azon akadtak ki, ezek milyen gátlástalan férgekké váltak. Mivel alapvetően nincs tapasztalatuk a bűnözés terén, de hát nekem sincsenek, mégis magas szakmai minőségben teszem, ha valahol terroristáskodni kell. Ezek ott tévesztenek nagyot, hogy azt hiszik, Sátán egy elvakult idióta, aki csak úgy tombol ész és cél nélkül. Nos sokat fognak tanulni.
- Te Sátánista vagy?
- Magam vagyok a Sátán.
- Nem azt nyomatod, hogy isten vagy?
- A kettő nem zárja ki egymást. Kérdezz meg egy teológust.
- Mi hozott téged össze ezekkel a bűnözőkkel?
- Most mondhatnám, hogy a sors, de rájöttem, hogy ezeknél a jó lényeknél mindenki bűnöző, aki a szabadságról beszél. Fordítva pedig az válik páriává ezen az oldalon, aki megunja ezt és betagozódna valamelyik hierarchiába, hogy nyugodt élete legyen.
- Te melyik vagy?
- Szerintem a helyes út a kettő között van. Ez is a következő kihívás, hogy ennek mértékét és arányát mindenki megtalálja magának.