Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Igen, a hitetek


Ami a kollektív csatornán a Nagy Egy szándékát közvetíti első gondolat formájában. Ez a hivatalos verzió és aki ettől eltér, az áruló. A hitet a tudás is meg tudja ingatni. A mai nap egy rövidvideós összeállítása torkollik, állítólag a fiatalok már nem a goggle-ban keresnek, hanem a youtube-on.

Az első részben egy hatalmas baromságról lesz szó, ám nem olyan nézőpontból, ahol eddig sokan magukat tartották.Az elképesztő baromságokat csak tetézni tudjuk, fel is turbóztam magyar nyelvű feliratokkal a második szekció tartalmát.A harmadik rész is csak két rövid videót tartalmaz, amik már inkább a tudományos vízek határára eveznek. Abban igaza van a főáramú médiának, hogy ezek annyira nem érdekes hírek. Szóval amíg be nem mondják a hírekben, addig ufók nem léteznek!A legutolsó videóhoz annyit, tényleg hihetőbb, hogy a haverokkal egyik éjjel rengeteg precíziós munkával bevicceljük a világot csak a poén kedvéért?