Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Emberi jogvédés


Tisztlet Uram!


Rendkívüli felháborodással olvasom írásaiban és meg is vagyok döbbenve, hogy Ön nem is titkolja azt a szándékát, hogy - a szavaival élve - megállítja a túlnépesedést és tömeggyilkosságokra készül. Szeretném emlékeztetni, hogy Ön az Európai Unió polgára és bár tudom, hogy nem olyan rég csatlakoztak, bizonyos irányelvek tiszteletben tartása akkor is elengedhetetlen ezen a kontinensen.
Amikor Ön olyan kategorikus kijelentéseket tesz, amilyeneket, felhívnám a figyelmét a közeli történelmünkre, amikor 70 millió ember halt meg a hasonló gondolatok miatt, ám azon elegánsan átsiklunk, hogy ebből csak 6 millió volt a zsidó, mégis a mai napig ezt hallgatjuk mindenhonnan és nem is illik ennek ellentmondani.
Az európaiság egyik alapköve az együttérzés. Ezért szeretném, ha nem fenyegetné a bevándorlóinkat, akiknek menedéket nyújtunk a szegénység és kilátástalanság elől, amikbe a mi pénzéhségünk lökte őket. Ha megismerné őket közelebbről, biztos vagyok abban, Önt is meghatná ezeknek az aranyos kislányoknak a kacaja, akiknek védelme még a mi gyerekeinknél is fontosabb!
Az a tulajdonságunk, hogy mi a hibáinkat sosem ismerjük be, pláne nem másodrendű európaiaknak arra sarkall engem, hogy nyomatékosan felhívjam figyelmét arra, hogy ideje lenne sorsközösséget vállalniuk velünk és nem csak akkor, ha a pénzt osztjuk szét. Azaz tessék befogadni az értelmesebbek kiválogatása után azokat a szerencsétlenül járt embereket, akik alig várják már az európai állampolgárságot és az új mecseteket. Nem siklok át azon, hogy az Önök országában már 1 millió cigány él, akiket eltartanak, ám ennek a témának a felvetése is színtiszta rasszizmus!
Végezetül szeretném, ha lebontanák a Vasfüggönyt a fejekben is, ami nagy akadályát képezi annak, hogy simán felvásároljuk az Önök szegény országát, hogy ott is beköszöntsön a Fény Kora és a hajnali müezzin.


Tisztelettel:


Egy Jogvédő