Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Bruce Willis egy párhuzamos valóságban


Rendben srácok, küldjetek belőle pár rekesszel és néhány hónap múlva visszajelzek, hogy hajlandó vagyok-e reklámozni vagy nem. Csak nem képzelitek, hogy a nevemet adom valamihez, amit soha nem kóstoltam? Pláne nem mondok a rajongóimnak olyasmiket, hogy ez az új trend, meg cseréljék le a kávéjukat, hisz ma még én se tudok kávé nélkül élni.

Mégis minek néztek engem, egy ribancnak? Hogy a pénzért képes vagyok arra, hogy belehazudjak az emberek szemébe? Hogy pár dollárért, amire valójában nincs is szükségem majd elhiteltelenítem magam azzal, hogy olyan italt ajánlok a rajongóimnak, amire a kardiológusom azt mondja, hogy inkább kávét igyak? Na nem! Szóval ha megjött az a pár rekesz, visszajelzek és megmondom, hajlandó vagyok-e az arcomat adni hozzá. A címet majd az asszisztensem megadja, én meg majd hívlak titeket, mert reklámozni is csak hitelesen vagyok hajlandó, mert csak az igazat mondom a világnak.