Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Metamorfózis a Követségen


- Üdvözlöm, most melyik darabjával beszélek?
- Ez ezen a szellemi síkon nem lényeges. Azaz mindegy.
- Hogy került a szellemi síkra?
- Találtam egy dimenziókaput a nagykövetségünkön.
- Hogy került Ön a nagykövetségre? Ha jól tudom Ön lenne az egyetlen, aki megbízna a szavukban.
- Olyan dolgok hajtottak, amik már ezen a létsíkon más értelmet nyernek.
- Értem. Azért érdekelne, hogy ez a helyzet megelégedéssel tölti-e el, mármint az új pozíciója. Nincs hiányérzete a befejezetlen ügyek miatt?
- Nos igen, az ügyek a földközelben tudják tartani nemes lelkünket. Szerencsére azonban megjelent itt egy holovállalkozás, ami egy piaci résre érkezett a Föld felől, ami még szokatlan nekünk. Igénybe lehet venni a szolgáltatásiakat.
- Akkor Önnek ha jól értem most sokkal könnyebb dolga lett?
- Abban az értelemben igen, hogy szellemi lényként nem annyira kötnek a fizikai világ szabályai. A mozgásterem jóval rugalmasabbá vált, viszont megjelenésem egyértelműsége közel sem olyan konkrét, mint előtte volt.
- Hogyan zajlik egy ilyen dimenzióutazás?
- Attól függ, melyik állam polgára.
- Ez mit jelent?
- A mi nagy családunk olyan nagy, hogy elég volt csak egy család nevét beletennni az országnévbe. Ebben az országban akár az utcán is kerülhet az ember dimenzióutazási közelségbe, mert a rögtönítélő bíróságok nem viccelnek ám és azonnal ott, helyben végre is hajtják az utaztatást. Ennek egy finomabb formájában volt nekem részem, amit a szobák festményeinek szépsége is meglökött, de sajnos az utazás előtt volt egy kis kellemetlenségem, ami nem ritka a mi országunkban ilyen esetekben.
- Milyen esetekben?
- A Nagy Szövetséges, a világ legerősebb országa népénél rájöttek arra, hogy egy kritika, ha mellette a helyes szellemet látjuk előreviszi egy ország fejlődését. Nálunk azonban a legkisebb is főbenjáró bűnnek számít. Nem terveztem közelről tanulmányozni a főbenjáró bűnök megbüntetését célzó erőfeszítéseket, ezért Nyugatra távoztam, mert hova máshova távozhat egy magamfajta ember.
- Akkor Ön nem is tervezte az utazását?
- Meg is lepett, hogy egy dimenziókaput találok a Követségünkön, akik becsületszavukat adták arra, hogy semmi bántódásom nem esik. Tényleg szerettem volna hinni nekik, amit csak így bizonyíthattam.
- Ön szerint lesz-e valami következménye az esetnek?
- Minden csoda három napig tart. Ám ez az új vállalkozás olyan lehetőségeket vitt bele a Játékba, hogy még most is ámulok. Szóval lesz következménye a három napon túl is.
- Gondolom nem kíván elárulni részleteket.
- A producer itt integet kinn, hogy egy szót sem szólhatok!