Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Komolyra fordítva a szót


Emberek! Közel 20 éve ültem be egy lakásba és kurvára nem gondoltam arra, hogy ez közel 20 évig tart. Valójában 30, de én onnantól számítom a saját T0-mat, amikortól tudatosan veszek részt benne. Van egy másik saját T0-m, de az az általunk Felettes Énnek hívott entitás használja, ez a 30. Ez a Felettes Én fogalom valójában nem léztezik, ám ez egy elképesztő félreértés eredménye.

Te Magad fönn olyan vagy, mint a bábu szemszögéből a játékos. Mivel te egy egyéni tudat vagy, egy indivídum, úgy vagy képes érzékelni a valóságot, amiben tőled elkülönült elemek vannak. Eggyel följebb viszont már a játékos vagy, akinek az asztalán nem csak te vagy az egyetlen bábu, ahogy egy sakkozónál is egy csomó van, nem csak egy. Ott tudjuk, hogy ha csak egy marad, azzal megmattolnak, ám itt a dolog egészen másképp néz ki, ha az az egy alkalmas arra, hogy ő sugározza a vezető viselkedési- és jellemintát az egyéni tudaton.

Könnyen elképzelhető, hogy eggyel följebb megdöbbensz, ki is vagy te. Ennek okai. Amikor egy kalandjáték karakterét választod ki, mi alapján választasz? Na így van ez itt is. Kettő. Ebben a játékban el lehet foglalni a másik bábuit, azaz nem csak leütni lehet, hanem felhasználni is. Na ez az a pont, ahol már a te értelmezésed a helyes, ha egyéni szemszögből nézzük a jogosságát. A kollektív tudat (=játékos innen nézve) nem érti, a bábui miért fordulnak ellene. Ennek okai lehetnek.

A saját bábui magasabb látószögre kerülnek és azon a látószögön ezeket kell tenniük a parancs helyes megvalósításához. Mivel a bábuk magasabb látószögön vannak, mint a játékos, a játékos érezheti úgy, hogy a parancsai ellenére mozognak a pályán. Ezen amúgy szinte mindenki elcsúszott és a szinte sejtteti, hogy mindenki azért nem. De ez a lény biztosan egy őrült lesz a többi szemében. Ahogy nálunk is mindenki hülyének nézi azokat, akik ilyesmikről beszélnek, amiket a youtube csatornámon is kezdek összegyűjtögetni és feliratozni, mert angolul sem tudok a szükségesnél jobban, ám a google translate még csak sci-fi volt, amikor (a Play Station 1-2 idején) beültem meditálni.

A másik oka én vagyok.

Tök jó szállodák lehetnének belőlük Mc Donalds's-szal!