Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Felhívnám a nők figyelmét!


Nemsokára jön egy igazi link, mely egy nagyon őszinte íráshoz vezet. Bizonyíték arra, bár a ráció sokszor csap oda a romantikának, mégis lehet ennek pozitív járadéka. Itt lehet megérteni, azok az emberek, akik felismerik a Jelen történelmi pillanatát mind különleges emberek, akiket nem lehet bezsákolni egy átlagos életbe.

A nőkkel kapcsolatos párkapcsolati véleményem az, általában olyan haramdik hónap környékén jelennek meg az első jelei annak, mi várna rád. Ha az ember nem szeret kockáztatni, inkább max. két hétben húzza meg azt a bizonyos határt, hisz egy sikeres filozófia is azt mondja, hogy a csúcson érdemes abbahagyni.

De persze ez azokat a csajokat nem érinti, akik a Terrorszervezethez akarnak csatlakozni, mert a kollégák sokszor kapnak műfajmentességet. Kolléga pedig csak a fejlett nőkből lehet, akik viszont más dimenzióban gondolkodnak. Hagyjuk a szexet a hanyatló Nyugat ópiumának!

Maradtak még azok a nők, akik bár fejlettek, mégsem akarnak a Terrorszervezethez csatlakozni. Elsősorban számukra készült ez az előbb említett írás, de alkalmas arra is, hogy kielégítse a nagy többség információéhségét is.