Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Beszélgetés részlet


- Végezetül szeretnék átbeszélni még egy problémát.
- Mi úgy tudjuk, hogy már nincs probléma.
- De még lenne egy.
- Hallgatlak.
- Mi igaz abból, hogy egy földi ember privatizálta a harmadik dimenziót?
- Nem csak azt, mert vannak az álomtartományoknak is 3D-s fizikai kiterjedésük.
- Tehát igaz.
- Igen, meg is vagyunk elégedve azzal, amit eddig látunk.
- Mi miért nem tehetünk ilyet?
- Túl hülyék vagytok hozzá.
- De meg lenne a lehetőségünk arra, hogy mi is ilyesmikben vehessünk részt?
- Nem, mert leborultatok. Az az ember pedig egy demokrata ateista, aki istent keresi és kurvára úgy tűnik, hogy meg is találta, különben nem privatizálhatta volna...
- Minket?
- Benneteket nem. Ez benne is volt a Megállapodásban, amit be is tartunk.
- Akkor miért nem tehetem azt, amit akarok?
- Nem ti vagytok a tulajdonában, hanem a holografikus vetítésetek médiajogai. Mivel ingyen veszed igénybe ezt a Szolgáltatást, nem is nagyon van beleszólásod a médiaszerződésed részleteibe, ami által leszülettél, azaz elmondhatod, hogy fizikai formád van, ami megfelel a holografikus vetítés fogalmának.
- Ezt még meg kellene értenem.
- Segítek.- Ez rendkívül megdöbbentő és lehangoló.
- Miért?
- Hogy egy ember ilyen hatalmommal legyen fölöttem.
- Te is pont ilyen hatalommal élsz más emberek fölött.
- Mi köze a kettőnek egymáshoz?
- Tudod miért teheti ezt veletek? Tükör. Amikor erre hivatkozik, lényegében megnyerte azt a Pert, amit a váddal indítottál ellene.
- Milyen pert?
- Nem is tudtad? Ha megvádolsz valakit, azonnal felkerül az Ügy és itt is van az a körülmény, ami valószínűleg elindította ezt az egészet. Hogy vannak olyan emberek - és ilyen vagy te is - akik minden bizonnyal túl könnyen és méltatlanul szereztek meg ilyen beavatásokat, amik miatt erre joguk lehetett és sajnos ilyenkor már a vád is elég volt az ítélethez, hogy valakit a Pokolra küldj. Ezzel aztán elkezdtek visszaélni immáron jól körülhatárolható figurák és ha ez az ember nem jelenik meg ezzel az ÉlményParkkal, már vége lenne a világnak és nektek is.
- Hogy élte akkor az az ember ezt túl?
- Nem tudjuk megölni.
- Miért nem?
- Az ember azt mondja, ő egy autodidakta isten halálkutató és a 42. dimenzió felől érkezik, ami nálunk addig eretnek nézet volt, hogy léteznek fölöttünk is dimenziók. De eléggé rá is érzett az égi bíróságok működésére, mert elég gyorsan kezdett minden ügyet megnyerni, amiben érintett volt és meg is kapta az engedélyt, hogy védőként is megjelenhessen mások ügyeiben, ha akar.
- Ezzel azt akarod mondani, hogy valaki a Földön olyan meditációt végez, aminek megakadályozására építettük ki ezt a vallási rendszert?
- Vigyázz, itt jóval kisebb a rációd és könnyen elszólhatod magad. De igen, olyat. Őszintén szólva mi még nem is hallottunk olyanról, hogy egy ilyen firka fajnak, mint a tiétek, legyen ilyen képessége erre. Olyan szűk az agyatok, hogy még az is csoda, hogy nem vagytok az állati besorolásban, amiből kijövetelt amúgy szintén ennek az embernek köszönhetitek, de ez egy másik teljes sztori.
- De akkor ki ő? Krisztus?
- Krisztust mi is simán megoldottuk volna. Felvetődött az ötlet, hogy esetleg Sátán. Ha pedig Sátán, ő a mi hitünkben isten kihívója, azaz vele egyenrangú.
- Várj, ti istenként ismeritek el ezt az egy darab embert?
- Vannak többen is, akik méltók rá! Örülünk is, hogy megismertük a paramétereket, mert eddig ez puszira ment.
- Minket minek ismertek el?
- Isten szolgáinak.
- Akkor mi ennek az embernek vagyunk a szolgái?
- Nem, mert ő nem vallásos. Mégpedig egy olyan demokrata, aki ráadásul vízöntő is, pont megfelelt az elképzeléseinknek.
- Milyen elképzeléseiteknek?
- Ha vége a világnak, egy csomó angyal ott áll meló nélkül és belefordulunk az unalomba. Az elképzelés az volt, hogy "jaj csak jönne erre egy jó megoldás" és jött is.
- De ezt hogy képzelitek, hogy minket csak úgy odalöktök neki?
- Nem, annál kicsit nehezebben ment.
- Egy embernek nem lehet ekkora hatalma!
- Kivéve ha nem te vagy az az ember, ugye?
- Ezt tiltja minden univerzális törvény!
- Ehhez képest nem vagytok szívbajosak. Még szerencse, hogy legyorsult titeket és már nem tudtok tovább gátlástalanul tágulni. Hisz fölöttetek van és nagyon meg vagyunk elégedve a megoldással.
- Akkor nekünk végünk.
- Nem, mint említettem volt a Megállapodás garantálja az életben maradásotokat.
- De így teljesen ki vagyunk neki szolgáltatva.
- Tudod hogy kerülte ki az univerzális törvényeket? Alkotott egy olyan rendszert, amit bátran navazhetünk világvezérlő istenprogramnak is és nem rosszra fordította a maga javára, hanem jóra a köz javára. Ezért nem vagytok veszélyben.
- Hogy nyelhettek be egy ilyen olcsó hazugságot?
- Részesedést kaptunk az üzletből.
- Milyen üzletből?
- Ő itt nem úgy jelenik meg, mint egy változó kedvű és hangulatú isten, hanem mint egy olyan multidimenziós vállakozás, mely kiszámítható, objektív és átlátható tevékenységet folytat. Az átláthatóságáról akár ódákat is zengenék és itt ragadnám meg az alkalmat egy kis reklámra, szóval maradjatok ez után is pont olyan hülyék, mint eddig voltatok és dübörög az üzlet!
- Isten nem adhatta egy magánvállalkozás kezébe a világot, ebben biztos vagyok.
- Addig nem is állt ilyesmi szándékában, amíg elege nem lett abból, hogy állandóan a magánvállalkozások előnyiről kell tőletek mindent hallgatnia. Tessék, itt a magánvállalkozás, amire annyit vártatok!
- De nem az en...
- Igen, sajnos a jogosultsági rendszer alkalmatlannak talált téged rá. De találtunk a családodban valakit, akire rászállt.
- Kit?
- Nem tudom, ez a paraméterek nagy előnye. Így is lehetett az ember ilyen nagy hatalommal, mert a saját szabályai rá is vonatkoznak, azaz nem tud vele visszaélni akkor sem, ha akar. Mivel sűrűn megszálljátok, rendesen le is van tesztelve.
- Hogy lehet egy magánvállalkozás jó a köz érdekében?
- Te egy ekkora hatalomról csak úgy lemondanál?
- Le is mondott?
- Nem róla van elnevezve. Azaz ugyanúgy benn van a játékban, mert a jogosultsági rendszer őt is behelyezte valahová.
- Mekkora így a hatalma?
- Kinyírni ti se tudjátok, de pont annyi, amennyi neked is lehetne, ha beleálltál volna annyira a témába, mint ő. Szóval kurva nagy, de azt maga szerezte és a tiétek használaton kívül porosodik már mióta.
- Ne mondd már! Abból él.
- Dehogy! Legyen is akkor számodra ez az az információ, amire számítasz. Nagy melója van abban, hogy te azt lásd, amit hinni akarsz.
- Ki fog minket megvédeni?
- Egy külön erre a célra programozott holoalkalmazás.