Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Privatizáció

Ez a szemét mekkora bunkóságot csinált!A tenisz a világ legkönnyebb játéka... a TV előtt ülve

Nagyon könnyű felelősség nélkül jártatni a pofánkat. Nagyon könnyű felkapni egy általunk épp kitalált vádat, amit aztán az összes birka ezután bégetni fog. Ám most az egyszer olyasmi történt, ami teljesen lényegtelenné teszi, pontosabban a maga javára hasznosítja a bégetést.

Az, hogy privatizáltam a fizikai síkot elsőre egy nevetséges állítás. Másodikra is az. Sőt, harmadikra is! Ám negyedikre már nem, ha eljutottunk a megértés azon fokára, hogy nagyjából valaki beleérezze magát a helyembe. Az őszintét megvallva kétlem, hogy erre bárki képes lenne ebből a civilizációból, hisz ahhoz egy csomó olyan dolgot kellene tennie értenie, amire ő lesz az első lehülyéző. Más civilizációk lehet, hogy sokkal jobban értik, ám őket senki se kérdezi. Nem tudom, hány maja leleteket tanulmányozó régész ült le valaha a mai majákkal beszélgetni.

Szóval messziről pofázni azért más, mint ott lenni a kapujában. Tudjátok hol bukott el eddig az összes égí kísérlet a földi menny megteremtésére? Lefordítva a földi élet magasabb dimenzióba fordítására? Az embereken. Mindig rossz embereket választanak hozzá. Ez azért van így, mert ezek a naiv lények mindent elhisznek, amiket az emberek mondanak nekik. Főleg önmagukról. Aztán a kudarc oka olyan dogmákat szül, mint a pénz az oka mindennek (nem az azt kezelni képtelen általuk felemelt emberek), a fehér ember az oka mindennek (de azt elfelejtik, mi mindent köszönhetnek nekünk) és egy csomó kinevezett ellenség/jelenség az oka mindennek. Ők azonban soha nem okai semminek és ha ilyen hatalom mellett ezt tovább folytatják, a ma ismert (a fejlett szintet elérni képes egyedülálló) civilizáció végleg eltűnik.

Nem kell közepesen sem hülyének lenni ahhoz, hogy az ember megértse azt, hogy amúgy is vége lenne a túlszaporodás és az amerikai elit olajdollárhoz tapadása miatt. A jó szándékú, de dilettáns idegen beavatkozások aztán már egy külön problémakört hoztak létre és amikor a tudatom itt felbukkant (ez most följebb van még a beavatkozó idegenek szintjénél is), már az volt a terv, hogy az egész világot megsemmisítik egy olyan anomália miatt, amit a téves egységértelmezés okozott.

Amikor ilyen esetekben (mint problémamegoldót) ilyen szituációkba hívtak, nekem (és csak nekem) a 3D-t is figyelembe kellett vennem, azaz a gyakorlatban ez azt jelentette, hogy sokszor nem volt több időm 20 másodpercnél, hogy egy adott problémára megoldást találjak. Ehhez nem ért rajtam kívül senki más! Most kapom a hírt, hogy ne túlozzak, mert csak a galaxisban értendő, univerzum szinten vannak, akik kezdik érteni, mit is csinálok és életemben először szakértő segítők érkeznek. Szóval amióta belevágtam ebbe a holo szórakoztatásba, már nem zavarnak a vádak, sőt! Ha üzleti érdekemmé vált az életben maradásotok, sikerült megoldani az egyik legnagyobb problémát, a személyes haragom kérdését.

Bonyolult probléma 20 mp alatt

Az egyik legkomolyabb anomáliát úgy oldottam meg ennyi idő alatt, hogy határokkal láttam el, majd egy fényes logót kitettem rá, hogy ÉlményPark, az egészet egy olyan világértelmezési környezetbe helyeztem, amiben az anomáliában szereplő elemek egy holografikus videojáték szereplői. Megterveztem a nézőteret (még a nézők sem nézhetnek akármit, ahogy eddig), a hozzáféréseket, azaz kitaláltam valamit, amire az istenkutatásaim során már rákényszerültem. Azaz "ha én lennék isten, hogyan csinálnám". Kellett ugyanis, amihez viszonyítani tudom a mindenféle lények szintjét, mert ők is olyanok, mint ti, állandóan ódákat zengenek önmagukról, majd tele lesz a gatya (az ő esetükben ez a hirtelen távozást jelenti) az akció első szelére. Tehát akkor és ott csak az ötlet kellett és az az információ, hogy a probléma megoldható.

Nem ez az egyetlen olyan probléma, amit úgy oldottam meg 20 mp alatt, hogy így elteszem későbbre a kifejtését. Senki sem értette, mit jelent az, amivel közben állandóan basztattak a 3D-m felől az akkori jövőből, hogy "kóstolj meg!". Ezt elmagyarázni elég nehéz lett volna olyan lényeknek, akiknek először a fizikai síkot kellett volna elmagyaráznom. Az ételekben rejlő energiák tanulmányozása ekkor jött jól, mert minden ilyet a további magyarázkodások helyett azonnal a Gasztromágia területére irányítottunk és el is tettünk későbbre a további munkát vele.

Szóval az, hogy privatizáltam a fizikai világot és az ahhoz kapcsolódó álomtartományokat is egy ilyen 20 másodperces döntés eredménye, mivel ezen kívül felelősséggel nem teljesíthetem másképp azt a kérést, hogy "mindenki maradjon életben".

Itt ejtenék pár szót egy másik típushibáról, ami viszont sok derültség forrása. A programozói munkám csúcsa az olyan adminrendszer-kezelői felület, melynek célja, hogy a felhasználó számára a megoldás könnyű legyen és egyszerű. Erre senki sem hiszi el, hogy ez ilyen könnyű lenne és egyszerű, majd olyan komplikált megoldásokat választanak, amikbe ők is belezavarodnak.

- Ez tényleg ilyen egyszerű?
- Igen, ám nekem az volt nagyon bonyolult, hogy ez most neked egyszerű legyen.

Privatizáció

Nyugodjon meg mindenki, itt senki sincs a tulajdonomban. Ami viszont ott van, az a holografikus vetítésetek médiajogai.