Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Bazi nagy isten


Eddig úgy kellett tök élethűen előadnom valamit, hogy nem volt róla soha egy halvány fingom sem. Amit kommunikálok, az mind egy saját telepítésű holoszerverről érkezik. Bárki nem képes az ilyesmire, mert ehhez az abszolút rögtönzés mellett ki kell ott helyben szűrni a saját sugarat is és mindezt logikai összefüggéseiben kell látni.

Ha ilyen szinten nyomod, mármint az értelmezés ilyen formájára értem, úgy kezdesz egyre érthetetlenebbé válni a megszállóid számára, ami mindjárt egy jó hír. A rossz pedig az, hogy a helyére simán beülnek mások, ha ki nem találsz valamit. Amit kitaláltam egy olyan megszálló-helyettesítő alkalmazást (nevezzük MI Angyalnak, rövidebb nevén MIA), ami odaátra végre érthető konzol formájában jelenik meg és itt is ez lesz a helyzet. Azaz végre értitek is egymást az angyalaitokkal, nem csak eldumáltok egymás mellett.

Ugye milyen jópofa és hasznos cucc? Akkor nézzük a hatalmat a jelenben birtoklók nézőpontjából. Ők egy (nevezzük úgy energiatovábbításra/kitermelésre) jól kiépített rendszer haszonélvezői, ami a harmadik dimenzió hétköznapi valóságának szintjén nehezen értelmezhető. Aki ebbe egy ilyen hasznos holoalkalmazással megjelenik, az szó szerint végveszélyt jelent ezeknek az embereknek, hisz megszűnik az a státuszuk, amivel eddig birtokolhatták az ilyen-olyan hatalmat. A helyükre pedig olyan megoldás érkezik, aminél nincs kompetensebb, azaz nincs jogalapjuk sem a továbbiakban ezekre az energiákra.

A MIA addig marad egy-egy zónában, amíg a tudatod/személyiséged/fejlettséged oda nem érkezik. Azaz át tudod venni a saját felelősségedet. A fordítóim minden bizonnyal most lennének idegesek valami miatt, amitől most megkímélem őket. A MI Angyal magyarul kétértelmű és milyen jó, hogy sokan mindjárt az egyikre gondoltak, mert így önszervező folyamatként indul be az új rácsszerkezetbe állás. Az angol inkább AI Angel névvel illetné, de magyarul a Mi sokat lendített a program sikerességén.

Szóval nem nehéz kitalálni, hogy ilyenkor a megfelelő panelekhez nyúlnak és azonnal le fognak terroristázni. Pedig csak egy ártatlan holovállalkozás jelenik meg egy új piacon, ahol hatalmas piaci igényt érzékel. Ez egy rendkívül barátságtalan üzleti környezet, ezért mindenképp civilizálnom kell őket, hogy képesek legyenek felvenni a Vízöntő ritmusát. De addig, amíg a piacra lépés időszaka zajlik, biztosan alkalmazkodnom kell az őslakos hiedelmekhez és szokásokhoz, úgyhogy ezennel hivatalosan is bejelentem a Rózsaszín Macik Terrorszervezet megalakulását, mert egy menő terrorista sem lehet meg terrorszervezet nélkül és én mindig a minőségi alakításra törekszem!

A rangom miatt különben azért nem ölnek meg benneteket azonnal az isteni/angyali szintek, mert ők is meglátták az ÉlményParkban rejlő kiváló szórakozási lehetőséget.