Ha egy terrorszervezet győz, előjön az a probléma, hogy már nem lehet szabadon káoszt okozni és érdekükké válik a rend | Behind the scenes | Egyedül

Az európai feka


Kezdem ott, a mi pejoratív értelmezés nélküli néger szavunk a fekete embert jelenti. Amikor a nagy gyarmatosítás idején egy magyar csoport Afrikában járt, a helyiek úgy megszerették őket, hogy átvették a nyelvünket is. Ők azok a fekete emberek a Magyarok Világszövetségének ülésein, akiknek fülhallgatójuk van, mert amúgy egy büdös szót sem értenek és mi sem őket. Madagaszkáron egy odatévedő magyar nemest azonnal királlyá is választották a helyiek, stílszerűen később egy rá küldött francia katonai osztag végzett vele. Szóval nekünk, magyaroknak semmilyen negatív beidegződésünk nem volt a fekete emberrel szemben, az akkor kezdődött, amikor tilos volt használnunk a néger szót, mert nagy bajba is kerülhettünk és bejött helyette a feka.


A feka a fekete rövidítése, senki se szeret három magánhangzóig ilyenkor elmenni. Mivel a néger szót nem lehet használni, a fekának lett is egyfajta pejoratív érzete és ez volt az első lépés, kedves barátaim, hogy bevegyenek minket a hülye hisztialapú játékaikba.

Minket amúgy nem kell az ilyesmibe bevenni, bemegyünk oda magunktól, ha emiatt kerülünk összetűzésbe. Az rendben van, hogy nekünk senkivel nincs bajunk, ám arra reagálni kell, ha másoknak van baja velünk a bőrünk színe miatt, ám mi nem szólhatunk, mert csak a fehér ember lehet rasszista. Szarunk rá, mégpedig nagy ívben! Amit látunk, az egy rakás afrikai szemét, akik gazdag európaiak akarnak lenni. Ha én nem kedvelem a primitív, bunkó fehér embereket, akkor vajon miért kellene kedvelnem az övékét? Mert arabok, feketék? Eszemben sincs belemenni ebbe a hülye játékba!

Ha én amerikai nemzetbiztonsági tiszt lennék, aki szagot fogott, mindenképp kikérdezném az afrikai kollégáimat, akikkel együtt szolgáltam az ENSZ-t 1 évig, innen értek a megfigyeléshez, amiről ugye (elég jó) papírom is van. A megfigyelés egy tök jó dolog, persze nem mindegy, hogy egy nyugis városban teszed ezt, vagy egy olyanban, ahol sűrűbben lőnek, időnként robbantgatnak. Szóval ott összeakadtam pár afrikai sráccal, sőt az egyikük később kiváló főnökünk is lett. Komolyan mondom, ilyen precízen végrehajtott feladatvégzést még a német sráctól se láttam. Aki amúgy itt főnök lesz, az egy szívás, mert nem jár érte több zsozsó és állandóan az HQ-ra kell mászkálni a sok hülye angol és amerikai közé. A helyzetet jól mutatja (és itt most a svédek kapaszkodjanak meg valamiben), hogy egy svéd srác is átkérte magát hozzánk föntről, mondván nem akar egy íróasztal mögött letölteni egy ilyen missziót.

Szerintem, ha az afrikai ex-kollégáimat megkérdezik arról, tudott-e olyasmiről, miszerint én egy rasszista terrorista lennék, mind a kandikamerára gyanakodna először. Másodikra már lehet, hogy arra, ők is pont ezt tennék a helyemben.


De ők mit tennének a helyemben? Biztosan arra használnák a képességeiket, hogy nagy vagyont szerezzenek kurvagyorsan és elhúznának valami jó helyre lazítani. Lehet, hogy fehér létemre ezért (is) végzem el én ezt a melót. Na és most jön, hogy milyen melót?

Ha abból indulok ki feketék is olvassák ezt, akkor annyit azért érdemes tudniuk, hogy ezek a nagy világháborúk azért törtek ki, mert a tenger mellett élő európaiak világbirodalmakat építettek, a többiek meg le lettek szarva. Most lehet vitatkozni azon, mi lett volna ha, a lényeg az, ez egy ilyen valóság. Szerintem ez egy zsidó valóság, ami kicsúszott az irányításuk alól. Mivel az eredeti szellemével semmilyen bajunk nincs, ezt is kívánjuk helyreállítani. Azért váltottam többes számra, mert közben elkezdtem érezni a párhuzamos valóságokat is, ahol nem mindegyikben lennék a zsidók számára egy megnyugtató megoldás.

Térjünk vissza a migrációhoz. Nézzünk egy szubjektív válogatást az okaiból:
- A hibásak ők maguk, ám ők sosem keresik itt a hibát
- Az európai országok némelyike még mindig kizsákmányolja őket
- A túlszaporodás és az azzal járó életkörülmény-romlás
- Elhiszik a pornót
- Elhiszik a reklámokat
- Hisznek azoknak, akik hatalmasat kaszálnak azzal, hogy Európába csábítják őket

A cukorkáról többet megtudni itt

Felvetődik a kérdés, ki akkor az európai feka? Az európai feka európaibb akar lenne az európainál, ám nem hajlandó érte tenni semmit, ehhez mindent az európaiaktól vár. Most érkeztünk el a határra, ahol azok a már európaiak, azaz itt szocializálódott feketék élnek, akik az első áldozatai lesznek ennek a harcnak. Azaz nem egészen, mert védelem illeti őket azon a jogon, hogy ők annak az európai programnak a részei, akik még az eredeti szándék részei. Őket éri először az a tény, hogy a tömegméretet elérő (és itt gyökeresen meg is változó) arab-afrikai migránsok árulóknak tekintsék őket. Ugyanez a helyzet a beilleszkedett cigányokkal és zsidókkal. Mert a felemelkedés miatt, pontosabb úgy, a rosszul értelmezett (hitt) felemelkedési irány miatt most a világ kezd változni.

Amit én teszek az, hogy elviszem a helyes irányba. No de mi a helyes irány és hogyan hat ez a világra? Elviszem a cigó zónából egy olyanba, ahol eddig nem volt semmi. Most az a neve, hogy a Fehér Ember Ege. Ugye a zsidóknál már láttuk azt, hogy mindenhol ott akarnak lenni, de senki mást nem engednek be magukhoz, így élek a gyanúval, hogy az itt szocializálódott igazi európai fekák mögött is lehet ilyen szándék. Külön pályát viszont kaphat az elképzelés, ami még jó is lett volna az Egység megvalósítására, ha nem árasztja el a pályát ez az anomália.

Mi történik akkor, ha elviszem innen a tudatom? Akik képesek ezt a világot vetíteni nekik (tehát minden bizonnyal az alkalmazkodott bevándorlók, hisz csak ők érti ezt a világot), azok vetítik tovább... benne továbbra is veletek, de ti már ekkor nem ti lesztek, csak látszólag. A hatalmat azonnal kiveszik aztán a kezéből az akciót indítók és átveszik a világot. Majdnem olyan, mintha holo kalózmásolatot készítettek volna erről a világról. Ám innentől ez már inkább egy rémálommá válik és a civilizáció összeomlik. Itt lehet képet kapni, mit is jelent ez a kimentés, amit végzek, mert ezt 3D-ben lehetetlen megérteni, hisz hülyeségeket beszélek, ez a világ mindig is ilyen volt.

2015 óta már nyíltan mondom nekik, hogy "meneküljenek Európából", ám ők csak lazítanak és ünnepelnek. Aki mondja ilyenkor, az valójában ők, hisz ebben a műveletben úgy viszlek ki titeket, hogy én is a teljes megszállásuk alá kerülök. Ám mindenre azt hiszik, az én vagyok, mert még mind a mai napig nincsenek teljesen tisztában az egyéni tudat természetével. Ahogy mindenki megvan, emelem a Hajót (a tudatomat) és mindenki leszakad, aki bejutott. A játszma innentől megfordul és ez után biztosan nem lennék Európában olyan feka, aki nem tudja levenni magáról a láthatósági mellényt.

Mindez azért lesz így, mert a sok megerőszakolt lány és a szeretteik pont olyan megértőek lesznek, mint ezek az Afrikában szocializálódott wannabe európaiak. Amit majd ekkor őzikeszemekkel kérni fognak esedezve, na az az Európában szocializálódás. Szakmailag megkezdem egy diplomáciai csatornán visszaküldeni őket (ez így nem pontos, inkább őt), mert vannak az ilyen elégtételeken kívül más megoldások is.

A következő részben az amerikai fekákról lesz szó, akik ártatlanul kerültek oda és az ő munkájukból nőtt ilyen nagyra Amerika. Az a gondolat még csak az enyém, hogy ha jól megnézzük, ki profitált a legnagyobbat ebből az egészből, az a fekete ember lesz, mert mindenhol ott van. Az én valóságaimban azt érdemes hozzátenni, hogy még. Ugyanis ezt a melót nem lehet rasszistára bízni, mert az élvezi is, amit csinál. Én nem élvezem, sőt. Ám megláttam benne a holoprogramozói kihívást. Nem abban, hogy mit, hanem abban, hogyan.